Györe Köre

GYÖRE KÖRE rendszeres edzés jellegű csoportos kerékpártúrákat jelent.

A szabadtéri kerékpározásunk időszaka: 03.01-11.01 (időjárástól függően)
Rendszeres időpontjaink: hétfő, szerda, péntek
Indulás: 17.30 a Kőrösi úti kerékpár üzlet elől, a hétvégék megbeszélés szerint alakíthatók.

9981_809285555790772_1840102140811590111_n 10373481_736638886388773_2287596829906646079_n

Baráti hangulatban közösen, szükség esetén egymást megvárva szoktunk kerékpározni. Csapatban lényegesen biztonságosabb a közúti közlekedés mert egy nagyobb csoportnak jobb a láthatósága, valamint műszaki vagy egyéb problémák esetén nincs az ember magára utalva. Gyorsabban telik az eltelt idő társaságban. A beszélgetések és kitalált gyakorlatok még izgalmasabbá teszik a tekerést, és a tapasztaltabb kerékpárosoktól sokat lehet tanulni, ezért ajánljuk mindenkinek. A más fórumokon látott távolság és sebesség adatok ne riasszanak el senkit!

Szervezéssel minden megoldható, de a korrektség és az elvárt élmény megköveteli, hogy lehetőleg hasonló képességű emberek induljanak el az adott túrára.

Ezért ha valaki el szeretne velünk jönni, kérjük, időben jelezze levélben vagy személyesen az üzletben.

Az útvonalat és tempót vagy előre meghirdetjük vagy megbeszélés tárgya, az aznapi indulók között. Az 1-2 órás, 40-60 km közötti távokat főleg országúton, ritkábban terepen teljesítjük.

Az országúti „köreink” főleg a kistérség településeit érintik 60 km-en belül. Ritkábban beiktatunk hosszabb 70-100-200 km-s túrákat is. Igény és jó idő esetén nem csak a környéken, de a Balatonnál, Mátrában, Bükkben és a Budai hegységben is túrázunk szabadon választott vagy a kiírt versenyek útvonalain.

A MTB-vel terepre szervezett túráink főleg hétvégékre esnek és a távolság miatt kicsit több az idő szükségletük. Ezeken a bringázásokon megismerhetik a Dolina hihetetlen, hegyeket megszégyenítő montis útvonalait és szintén rengeteget lehet tanulni a tapasztaltabb kerékpárosoktól mind a technikáról, mind a kerékpár kezeléséről.

Az időpontokról és a további részletekről regisztráció után hírlevél formájában és a Györe Kerékpár facebook oldaláról szerezhetsz tudomást.

Kinek jó ez?

  • Aki érdeklődik a kerékpár sport iránt
  • Akinek van egy komolyabb bringája, de nem tudja igazán kihasználni
  • Aki meg szeretne tanulni „kerékpározni”
  • Aki csapatban biztonságosabbnak érzi a kerékpározást
  • Akinek némi tapasztalata van már a kerékpározásban
  • Aki meg szeretné mérettetni magát versenyeken
  • Aki ismer túra útvonalakat, és jár is túrázni
  • Akihez a mi társaságunk csatlakozhat

A szervezett kerékpártúráinkra regisztrálj e-mailben vagy személyesen az üzletben!

Kategória: Bringázz velünk! Címke: , ,