Fontos

GARANCIÁNK:

 1. Szakértői tanácsadás: Mielőtt döntesz, segítünk a választásban a lényeges szempontok alapján, hogy maximálisan elégedett legyél a kiválasztott kerékpároddal.
 2. Térítésmentesen átalakítás: A maximális kényelemért és az egyediségért fő elemek kivételével kérhetsz alkatrész cseréket, ahol csak a cserélt alkatrészek árkülönbözetét kell kifizetned, ha van.
 3. Költségmentes felszerelés: A nálunk vásárolt alkatrészeket, kiegészítőket a vállalt garanciális időn belül költségmentesen felszereljük kerékpárodra, hogy használatuk a legnagyobb élményt nyújtsa
 4. Díjtalan méretre állítás: A megvásárolt kerékpárodat, kérésre a jelenlévő felhasználó, méretre állítva kapja meg, hogy a leg optimálisabban kerékpározzál.
 5. Díjmentes üzembe helyezés: A megvásárolt kerékpárodat díjmentesen, használatra alkalmas menetkész állapotban adjuk át, hogy biztosítsuk a gondtalan használatot
 6.  Kerékpár beszámítás: A nálunk vásárolt kerékpárodat, garantáltan beszámítjuk bármely időpontban más magasabb értékű vásárlásodba, ha még jobb minőségre szeretnél át ülni.
 7. Cafetéria elfogadása: A kifizetést megkönnyítendő SZÉP kártya, Egészségpénztári kártyák, Erzsébet utalvány, Cegléd Kártya elfogadóhelyként állunk rendelkezésedre
 8. Kártyás fizetés: Minden típusú bankkártyát, áruvásárlási hitelkártyát elfogadunk levonások nélkül az American Express kivételével, hogy megkönnyítsük vásárlásodat
 9. Hitel ügyintézés: Gyorsított hitel ügyintézést biztosítunk a helyszínen, hogy a számodra jelenleg nem elérhető jobb minőséghez, akár rögtön hozzá juthass.
 10. Törzsvásárlói kedvezmény: A kerékpár felszerelését megkönnyítendő, egy évig 10% kedvezménybe részesül az ajándékba kapott kártya felmutatója minden alkatrész, kiegészítő vásárlásakor.
 11. Kedvezmény kártya: Kerékpárból -3%, alkatrészekből, kiegészítőből egyszeri -7% kedvezményt biztosítunk, hogy meg ajándékozhasd kedves ismerősödet az akciós vásárlás örömével.
 12. Garanciális szerviz: Üzletünkben vásárolt kerékpárodnál, ha garanciális probléma merülne, fel saját szervizünk a soron kívül megoldja, hogy időt spóroljunk neked
 13. Plusz egy év garancia: a kötelező 1 év garanciális időt 2 évre hosszabbítjuk, hogy megerősítsük döntésedet az általunk forgalmazott megbízható (KIEMELT) kerékpárok mellett
 14. Ajándéksorsolás: Vásárlásoddal részt vehetsz a nyeremény játékunkon, melynek nagy értékű nyereményeit karácsonykor sorsoljuk ki üzletünkben ezzel megköszönve bizalmadat.
 15. Házhoz szállítás: Ha gondot okoz a haza szállítás, kérésedre Cegléd területén belül ingyenesen azon kívül minimális térítési díj ellenében pár napon belül házhoz szállítjuk a kerékpárt.
 16. Garantált rendelés: Készletünkben nem szereplő árú rendelés esetén, garanciát vállalunk a megegyezet vételárra, a megígért szállítási időre, és a vizuális egyezőségre és a megígért minőségre, hogy ne legyenek kétségeid megrendeléskor.
 17. Kedvezményes szervíz: A cégünktől vásárolt bármilyen idős kerékpárod, általunk javított munkadíjára, 10% kedvezményt biztosítunk hűséged jutalmaként.
 18. Gyorsított szerviz: A cégünktől vásárolt (KIEMELT) 2 év garanciás kerékpárodra, plusz költség nélkül kérheted az egyébként 50%-os felárú, akár azonnali gyorsjavítást, hogy ezzel is időt spóroljunk neked.
 19. Csere kerékpár: A cégünktől vásárolt (KIEMELT) 2 év garanciás kerékpárodra, amennyiben szervizelés idején ügyeid intézésére  szükséged csere kerékpárra, azt a szokásos 1000Ft-s napidíj helyett kaució mentesen, ingyen biztosítjuk számodra.
 20. Alkatrész ellátás: Bármely, cégünktől vásárolt  kerékpár  alkatrészit  készleten tartjuk vagy garantáljuk  a beszerezését, hogy ezzel is hosszútávra biztosítsuk termékeink megbízható használatát.
 21. Visszavásárlási garancia: A cégünktől vásárolt (KIEMELT) 2 év garanciás kerékpárodat korától, esztétikai  és a műszaki állapottól függően bármikor visszavásároljuk, ha lemondanál róla, mert ez a választott megbízható minőség egy állandó értéket képvisel
 22. Árgarancia: A cégünktől vásárolt (KIEMELT) 2 év garanciás kerékpárra a vásárlás napján bárkivel szemben, azonos szolgáltatások és feltételek mellett, garantáljuk a legalacsonyabb vételárat számodra, hogy döntésednél ne az ár okozzon bizonytalanságot.
 • Valós eltérés esetén, a különbség dupláját fizetjük vissza kézpénzben!
 • Teszt kerékpárok, alkatrészek állnak rendelkezésedre az új típusok megismerésében
 • GEPIDA kerékpárjaink élettartam vázgaranciával rendelkeznek
 • Minden 10.000 Ft felett minden termékünkre 365 nap jótállást biztosítunk.

ÁLTALÁNOS ÁRGARANCIA:

Kerékpáros termékek közül, bármit – bárhol találsz, ha általunk beszerezhető, azonos feltételekkel, nálunk kapod meg a legkevesebbért. Nincs postaköltséged, a méret problémát, a szükséges garanciát, jótállást cégünk vállalja.

Folyamata:

 • Kinézel valamit nálunk vagy máshol.
 • Felveszed a kapcsolatot az üzlet eladóival.
 • Leellenőrzitek a termék beszerezhetőségét, és az általad talált fogyasztói árat. (szükségünk van a  termék pontos „beszerzési” helyére, linkjére).
 • Másik fél esetén, a vele megegyező feltételek mellet, egyösszegű készpénzes megrendelés esetén, megkapod a legalacsonyabb árat a termékre.

Keress bennünket, bízz a szakemberekben!