Kapcsolat

Györe Kerékpáristálló

„Életed párja, a Györe kerékpárja!”

cropped-gyore-vegleges-web.jpg

2700 Cegléd, Kőrösi út 18.
+36 30 349 4229, +36 53 316-027
facebook.com/gyorekerekpar | gyorekerekpar.hu
gyorekerekpar@t-online.hu

Szervíz: +36 30 349 4228

Nyitva tartás

 • H: Zárva
 • K-P: 09.00-17.00
 • Szo: 09.00-12.00
 • V: Zárva

Rugalmasak vagyunk, kérj időpontot!

Megbízható cég tanúsítvány

Megbízható cég tanúsítvány 2015

Cégadatok:

 • Cégnév: Györe Kerékpár Istálló Kft
 • Üzemeltető neve: Györe Kerékpár Istálló Kft
 • Székhely: 2700 Cegléd Kis u. 3
 • Cégjegyzék száma: 13-09-102414
 • Bejegyző hatóság neve: Cégbíróság
 • Adószám: 13449182-2-13
 • Telefonszám: 30/349-42-29
 • E-mail cím: gyorekerekpar@t-online.hu

Tárhely szolgáltató adatai: Firstep Kft, 2700 Cegléd, Kossuth F. u. 12. firstep@firstep.hu

Kérdésed van? Írj nekünk!

Név

Email cím

Tárgy

Üzenet

 

TÖRTÉNETÜNK

1991-ben a rendszerváltás időszakában a családfő másokkal együtt hirtelen (22 év munkaviszony után) az utcára került munkanélküliként. Elkezdett keresni az akkori lehetőségek között, hogy biztosítsa a családjának megélhetőséget.

Csatlakozott a szerveződő Schwinn-Csepel kerékpár gyár dealer (márkakereskedő) partnerekhez. Saját tőke hiányában, egy akkoriban jelentős hitelből kezdtük megszervezni az életünket és kialakítani üzletünket. A család melléképületét, amely még berendezett lóistállóként működött, alakítottuk át rokoni segítséggel üzlethelységgé. Elnevezésünk az átalakított helység jellegéből és a versenysportban használat csapat nevekből adódott.

1991-ben megalakultunk Györe Kerékpár Istálló néven. A családi vállalkozás üzlethelység, pénz, autó, és mobiltelefon nélkül kezdett működni. Emblémánkat Nagy László Lázár ceglédi grafikus tervezte a monogramunk és a kerékpársziluett összeolvasztásával. A befektetett munkának és a visszajáró elégedett hűséges vásárló közönségnek köszönhetően szépen kezdtünk gyarapodni.       

Kerékpár Istálló-Szerviz 01 Kerékpár Istálló-Szerviz 06

1999-ben az akkori városi vezetésnek köszönhetően lezárták a főútról a bekötő utat az üzletünkhöz (Kis u.). Ezzel a „zsákutcás” döntéssel egyszerűen halálra ítéltek vállalkozásunkat. Nem adtuk fel, törzsvásárlóinknak szerencsére kitartottak mellettünk így csökkent forgalommal, de ment tovább az üzlet.

2002-ben az elérhetőségünk és a változó igények miatt egy belvárosi lehetőség után kutattunk. A város egy régi patináns épületét épp akkor újította fel egy család és alakították át maguknak üzlethelységeknek, lakásnak. Megegyezve a tulajdonossal az épület oldalában (Petőfi S. u.) tudtunk üzlethelységet bérelni egy ékszerbolt szomszédságában. A megnyitó után elkezdtünk újra felépíteni egy új üzletet a még meglévő régi vásárlók támogatásával.

Kerékpárok 010 Kerékpárok 027

Rövid időn belül szakértelmünknek és válogatott áru választékunknak köszönhetően egy év leforgása alatt ez az üzlet lett a vállalkozásunk motorja.

2003-ban egy régi ismerősünk vendéglátó egységét üzlethelységnek alakította át a város szélén. Kaptunk az alkalmon és egy főútvonal mellet megnyitottuk városunkban akkoriban 3. üzletünket. A jelentős átmenő forgalom beváltotta a hozzá fűzött reményeket, de pár év után a 3 üzlet koordinálása már nem működött rendesen.

ÁTALAKÍTÁSOK (2) AMIT VETTÜNK 1 BELTÉR LETT ÁTALAKÍTÁSOK (3)

2008-ban 6 év után a belvárosi üzletünk főbérlője egyoldalúan, felmondta a bérleti szerződést rendkívül rövid határidővel. Ekkor az utcára kerültünk az akkoriban már rendkívül jól bejáratott üzlettel, majd elkezdődött a gazdasági válság.

Egy évet húztunk le egy raktárban és egy kis irodában pár méterre a régi bérleményünktől. A 20m-s távolság akkora visszaesést jelentett a forgalmunkban, hogy ismét „megremegett a léc”. A válság idején egy év vesztegléssel a hátunk mögött kezdtünk új, végre saját tulajdonú üzlethelység után nézni lehetőleg a belváros közelségében. A véletlen úgy hozta, hogy egy régen is kerékpár üzletként működő eladó ingatlant találtunk. Az épület állaga egy „kis” átalakítást igényelt, ami az elhúzódó vásárlással együtt másfél évet vett igénybe.

2008 telén megnyitottuk jelenlegi üzletünket Györe Kerékpáristálló néven. A következő évek a rendkívüli munkájának és a továbbra is kitartó törzsvásárlóknak köszönhetően újra talpra álltunk

Azóta az elhúzódó válsággal és a devizás hitelek problémájával együtt élve töretlenül dolgozunk tovább.

2015-ben üzletünk több min 5000 kerékpárt és több 100.000 alkatrészt és kiegészítőt kínál vásárlóinak. Készleteinket természetesen a kor követelményeihez kellett hozzá igazítani. Egyre alaposabban kell leválogatnunk a piaci szereplőket és azok termékeit, hogy a legjobb minőséget tudjuk nyújtani minden kategóriában. Vevőink egyre gyakrabban választják kedvező árurendelési lehetőség, melynél az ország legalacsonyabb árait tudjuk garantálni.

Épületrő légi fotó 1Épületről légifotó 2kőrösi belső fotók (5)

Továbbra is számítunk az Önök bizalmára és megteszünk mindent, hogy nagy megelégedettséggel távozzanak!