Hosszú távra – CTM Blade 1.0

A gyár alap országúti modellje első ránézésre is maximálisan helyet áll a világpiacon. Első ránézésre egy letisztult vonalvezetésű normál vázgeometriával készült kerékpárt láthat a vásárló, egy igényes dizájnnal. A hydroforming alumínium váz egy ritka szép tapered villát fogad magába, ezáltal biztosítva biztonságot és komfortot az országúton.

IMG_3023

Szinte minden kiegészítője FSA márkájú, ami szintén a márka presztízsét növeli. Egy tökéletes formájú Fizik Ardea nyereggel koronázzák meg az egészet. A kerekek egy kevlár defektvédelmes fényvisszaverős Schwalbe Lugano külsőket kaptak, ami szintén nem a spórolásnak a jele. A végére hagytam a lényeget. A piacon szint egyedül állóként a kerékpáron teljes, hangsúlyozom, full Tiagra szett található, az eredeti integrált tengelyes hajtóművel egyetembe, melyekkel egyértelműen alátámasztható a termék fogyasztói ára. A kerekeket józanésszel elöl, hátul 3 keresztes megoldással fűzték, így a kezdő hobbi országútis embereknek, akik esetleg egy pici túlsúllyal is rendelkezek ideális választás lehet.

IMG_3025 IMG_3024

Zárszóként: ezért az árért, ilyen felszereltséghez, ilyen minőséghez hozzájutni nagyon nehéz, de a gyártó ismét bebizonyította a világnak, hogy jót vagy semmit.

Kategória: Saját tesztjeink, Tesztek Címke: , , , ,